De nieuwe manier van onboarden, inwerken en trainen

Met Horecaflix is binnen een handomdraai je leerproces voor je medewerkers gestructureerd, georganiseerd en geautomatiseerd waardoor je veel tijd bespaard aan instructie en begeleiding.

Onboarding
Inwerken
Quizzes
Tijdlijn
Kennisbank
Monitoren en bijsturen
Horeca kennis pakket

Jouw eigen academy

De blauwdruk van jouw onderneming altijd toegankelijk en inzichtelijk voor je medewerkers

Inwerken

Geef nieuwe medewerkers een vliegende start met een functiespecifiek inwerkprogramma

Altijd beschikbaar

Ook als jij niet aanwezig bent, kunnen medewerkers met jouw kennis via de app verder

Cultuur en gedrag

Maak je kernwaarden, werkafspraken en gewenste cultuur zichtbaar

Gepersonaliseerd

Iedereen leert anders en op z’n eigen manier. Onze app ondersteund leren via diverse invalshoeken.

Lerende organisatie

Laat medewerkers gemotiveerd en structureel werken aan hun ontwikkeling

https://www.horecaflix.nl/wp-content/uploads/2017/03/mobile2-v2.png

De sleutel tot succesvolle en slimme medewerkers

  1. Vereenvoudig het onboardingsproces: Met Horecaflix hoef je geen kostbare tijd meer te besteden aan het traditionele papierwerk en handmatige inwerkprocessen. Onze app stelt je in staat om nieuwe medewerkers snel en gestructureerd in te werken, met behulp van interactieve learnings en duidelijke instructies.
  2. Maatwerk voor jouw bedrijf: Horecaflix biedt de flexibiliteit om het onboardings- en inwerkproces aan te passen aan de specifieke behoeften van jouw horecabedrijf. Voeg bedrijfsspecifieke informatie toe, zoals huisregels, procedures en productkennis, zodat nieuwe medewerkers direct op de hoogte zijn van de essentiële informatie.
  3. Leer op jouw eigen tempo: Met Horecaflix kunnen medewerkers in hun eigen tempo leren en trainen. Ze kunnen toegang krijgen tot de learnings op elk gewenst moment, waar ze zich ook bevinden. Dit zorgt voor een flexibele leerervaring die aansluit bij de drukke schema’s en verschillende leerstijlen van jouw medewerkers.
  4. Interactieve en boeiende content: Onze app maakt gebruik van interactieve en boeiende content, zoals video’s, quizzen en simulaties, om de leerervaring leuk en effectief te maken. Nieuwe medewerkers kunnen actief betrokken raken bij het leerproces en praktische vaardigheden ontwikkelen die direct toepasbaar zijn in hun functie.
  5. Inzicht in de voortgang: Met Horecaflix heb je als ondernemer volledig inzicht in de voortgang en prestaties van jouw medewerkers. Je kunt eenvoudig zien welke modules zijn voltooid, scores bekijken en eventuele hiaten in kennis identificeren. Dit stelt je in staat om gerichte ondersteuning te bieden en de groei en ontwikkeling van je team te stimuleren.
  6. Kostenbesparend en efficiënt: Het gebruik van Horecaflix resulteert in aanzienlijke kostenbesparingen en verbeterde efficiëntie. Door het verkorten van de inwerktijd en het stroomlijnen van het trainingsproces kun je als ondernemer waardevolle tijd en middelen besparen, terwijl je toch zorgt voor een grondige en consistente onboarding van je medewerkers.
  7. Toekomstgerichte technologie: Horecaflix maakt gebruik van geavanceerde technologie om een naadloze en moderne onboarding- en trainingservaring te bieden. Met onze app ben je voorbereid op de toekomst van leren en ontwikkelen in de horecabranche, waarbij digitale oplossingen steeds belangrijker worden.
  8. Ondersteuning en service: Bij Horecaflix staat uitstekende klantenservice centraal. Ons team staat klaar om jou te ondersteunen bij het implementeren en optimal
0123456789001234567890
10 times stronger case, made of titanium and zyrcone
012345678900123456789001234567890
Gigabytes of internal space, extra slot included
0123456789001234567890
Megapixel double lens rear camera, 8MP front camera

Geregeld met je eigen bedrijfs app!

Nieuwe medewerkers

Zodat je nieuwe medewerkers snel inzetbaar krijgt

Leren en verbeteren

Zodat je huidige medewerkers vaardigheden kunnen leren en verbeteren

Omgaan met verandering

Je maar één keer instructie en duidelijkheid kan geven als er bijvoorbeeld zaken veranderen

Oplossen

Zodat je medewerkers zelf problemen kunnen oplossen als er iets mis gaat

30 dagen gratis

Eén centrale plek voor bedrijfsnieuws, aankondigingen en belangrijke updates.
Horecaflix

ICT-Vitamins groep
Hoofddorp
KvK 76488039
info@horecaflix.nl

Documentatie
Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte