Over ons

Mijn naam is Redmar Stienstra, eigenaar van Horecaflix.

Ik en mijn team zetten ons in om digitalisering binnen handbereik van elke horecaondernemer te brengen. Met Horecaflix kun je gemakkelijk vanaf mobiel of laptop roosters beheren, essentiële informatie delen en nieuwe medewerkers door je digitale inwerkprogramma leiden.

Opgericht in 2020 vanuit een persoonlijke noodzaak, is Horecaflix uitgegroeid tot een betaalbaar, krachtig alles-in-één platform dat bedrijfsvoering vereenvoudigt en teamcommunicatie versterkt.

Als een volledig Nederlands, onafhankelijk bedrijf hebben we geen opdringerige verkopers; de keuze om onze software te gebruiken is helemaal aan jou.

Onze Missie

Onze missie is om horecabedrijven te ondersteunen door eenvoudige en effectieve digitale tools te bieden die de bedrijfsvoering verbeteren, de communicatie versterken en de training van medewerkers optimaliseren.

Onze Visie

Onze visie is om de standaard te zetten voor digitale oplossingen in de horecasector, waarbij we elk horecabedrijf helpen om efficiënter te werken, betere resultaten te behalen en een uitstekende gastervaring te bieden.

Ben je klaar om Horecaflix te ervaren? Laten we samen jouw horecaonderneming naar een hoger niveau tillen.

Elke dag een beetje beter,

Redmar Stienstra

Redmar Stienstra eigenaar van Horecaflix

Je bevindt je in goed gezelschap

Ervaar Horecaflix zonder verplichtingen

Maak gratis je account aan en verken zelf de mogelijkheden van Horecaflix voor jouw onderneming

Start gratis